9911 Business

Just another SeoBureau site

LED-verlichting is de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen doordat consumenten zich bewust zijn geworden van de kostenbesparende en milieuvoordelen van deze technologie. De toevoeging van zonne-energie, die deze voordelen deelt, heeft het potentieel om deze voordelen aanzienlijk te vergroten door de lopende bedrijfskosten volledig weg te nemen. Dit type verlichting is uiteraard ontworpen voor gebruik buitenshuis, dus in dit blogbericht geven we een gids voor de aanschaf van LED-tuinverlichting op zonne-energie – de voor- en nadelen, en waar u op moet letten als u tot aanschaf besluit.

De voordelen van LED-tuinverlichting op zonne-energie

LED-lampen op zonne-energie vereisen geen bedrading of aansluiting op het elektriciteitsnet, en u hoeft er zelfs geen batterijen in te stoppen! U hoeft ze alleen maar op de gewenste plaats vast te schroeven, of in de grond te slaan als u gebruik maakt van solar spike lampen, en u bent klaar om te gaan. Een ander groot voordeel is dat ze gratis werken. Lampen op zonne-energie worden volledig door de zon aangedreven, dus u hoeft geen batterijen te vervangen of netstroom te gebruiken. U installeert ze gewoon en laat ze hun ding doen! Ten slotte gaat LED-verlichting lang mee. Dit betekent dat u uw tuinverlichting pas hoeft te vervangen wanneer u dat wilt, in plaats van wanneer het moet.

De nadelen van LED-tuinverlichting op zonne-energie

Zoals met de meeste dingen in het leven, is er een afweging van voor- en nadelen wanneer je solar verlichting overweegt. Het belangrijkste nadeel ten opzichte van hun tegenhangers op netstroom is dat ze op een veel lager vermogen werken, wat betekent dat ze minder licht afgeven; dus als u een deel van uw tuin helder wilt verlichten, is zonne-energie niet de manier om te gaan. Een andere overweging is dat de lichtopbrengst afhankelijk kan zijn van het weer. Een saaie dag zal resulteren in minder lading in de batterij, net als natuurlijk de kortere dagen tijdens de herfst en winter, wat resulteert in een lagere lichtopbrengst voor een kortere duur.
Wanneer zou u kiezen voor LED-tuinverlichting op zonne-energie?
Rekening houdend met alles, de beste toepassingen voor zonne-aangedreven tuinverlichting zijn voor decoratie en wat verlichting. Gebruik ze om een bepaalde functie te benadrukken, markeer de randen van een tuinpad of patio, of creëer sfeer in een eethoek buiten. Als verlichting uw eerste vereiste is, dan zijn tuinverlichting op netstroom of batterijen de betere optie.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van solar LED tuinverlichting

Het doel van tuinverlichting is natuurlijk om licht uit te stralen, daarom zijn de eerste dingen om naar te kijken bij het kiezen van tuinverlichting op zonne-energie die dingen die direct invloed hebben op de lichtopbrengst, gevolgd door gemak en gemak van installatie.

Het zonnepaneel
Het eerste waar u naar moet kijken is de grootte van het zonnepaneel. Hoe groter het zonnepaneel, hoe meer lading het kan leveren tijdens daglichturen, en dus hoe groter de lichtopbrengst en -duur. zonnepiekverlichting

Levensduur van de batterij
De meeste fabrikanten geven een levensduur van de batterij per 24 uur, meestal ongeveer acht uur, en u moet beslissen of dit voldoende is voor uw behoeften. Neem de opgegeven duur met een korreltje zout – het zijn meestal best-case scenario’s!
Moet de lamp vooraf worden opgeladen?
Sommige lampen moeten een paar dagen worden opgeladen voordat u ze inschakelt, terwijl u ze bij andere lampen gewoon installeert en ze vanzelf aan- en uitzet, afhankelijk van het licht.
Schemer-tot-begin-sensor
De meeste tuinverlichting op zonne-energie heeft een schemer-tot-begin-sensor, maar andere hebben een handmatige bediening nodig. Controleer dit voor u koopt. solar led tuinverlichting
IP-waarde
IP staat voor Ingress Protection en geeft aan hoe stof- en waterbestendig de lamp is. Voor buitenlampen moet de lamp minimaal IP44 hebben, dat wil zeggen weerbestendig. Meer informatie over IP-classificaties vindt u hier.
Installatie-instructies
Een van de belangrijkste verkoopargumenten van LED-lampen op zonne-energie is hun gemak en gebruiksgemak. Als de installatie meer dan een paar schroeven vereist, kunt u beter een andere optie overwegen!
Garantie
Controleer voor u koopt hoe lang de garantie van de fabrikant is. Hoe langer de garantie, hoe zekerder de fabrikant is van de kwaliteit van zijn product, en hoe langer het waarschijnlijk mee zal gaan. Als zonne-energie voor u een goede optie lijkt, kunt u ons assortiment LED-tuinverlichting op zonne-energie hier bekijken.

Tags:  Buitenverlichting zonne-energie  –  led tl buis